21.03.2015

Çocuk Odası Dekorasyonu

Çocuk odalarında dekorasyon aslında her dönem anne babaların önem verdiği bir konudur hatta doğumdan aylar önce takımlar alınır, duvarlar boyanır oda doyasıya süslenir. Ancak son dönemde çocuk odalarının tarzı değişti, artık kıza pembe erkeğe mavi gibi klişeleşmiş renkler yok, iyiki de yok:) Kızımın odasını dekore ederken en önem verdiğim şey geniş bir oyun alanı ayırmaktı, odası kızıma ait olmalıydı eşyalara değil. Mobilya araştırması yaparken çok beğendiğim ürünler oldu ama fiyatları o kadar astronomikti ki, ben yatak odama bile o kadar ödememiştim:)


Dekorasyonu güzel olsun ama ucuz olsun dedim, çok şey istemişsin sende demeyin oluyor:) İKEA' dan karola, kitaplık, şifoniyer, küçük boy raf ve daha önceki yazılarımda paylaştığım dramatic play-cafe bölümü için bir masa aldım. Cafe bölümü ile ilgili yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Tamamlayıcı ürünlerle süsleyip dekorasyonu tamamlamayı tercih ettim ve seçtiğim ürünleri duvar dekorasyonuna yönelik seçtim. Böylece oda dağıldı derdi de olmadı:) Elis mutlu biz mutlu daha ne olsun:)


Umarım sizde mutlusunuzdur. Renkli, heyecan verici, bol sürprizli, çilekli pasta tadında ve şaşırtıcı derecede güzel geçsin haftasonunuz emi:)